شنبه ۷ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۲:۴۷

نشست فرهنگی و اجتماعی بانوان در کتابخانه بصیرت گیان

006

نشست فرهنگی ـ اجتماعی بانوان به‌مناسبت هفته دولت، با حضور امام جمعه شهر گیان، جمعی از بانوان مسئول و مسئول کتابخانه بصیرت گیان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان همدان، نشست فرهنگی، اجتماعی بانوان به‌مناسبت هفته دولت، با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین حامد ربانی؛ امام جمعه شهر گیان، و جمعی از بانوان مسئول این شهر، در کتابخانه بصیرت گیان برگزار شد.

سبا ذوالفقاری؛ مسئول کتابخانه بصیرت گیان، با اعلام این خبر اظهار کرد که این نشست با هدف بررسی مسائل و آسیب‌های اجتماعی و ارائه راهکارهای فرهنگی برای پیشگیری و کاهش این آسیبها ترتیب یافته است.

نشست فرهنگی و اجتماعی بانوان در کتابخانه بصیرت گیان

در این محفل، حجت‌الاسلام ربانی با اشاره به آسیب‌هایی نظیر اعتیاد جوانان، مسائل مرتبط با حجاب و عفاف و برخی مشکلات اجتماعی، بر ضرورت توجه جدی به پیشگیری فرهنگی و آموزش خانواده‌ها و جوانان تأکید کرد.

وی همچنین همکاری و هم افزایی مسئولان و نهادهای فرهنگی و اجتماعی برای اجرای برنامه‌های مشترک را خواستار شد و تشکیل کارگاه‌های آموزشی مهارت‌های زندگی، برگزاری کلاسهای تخصصی با حضور روانشناسان و اجرای برنامه‌هایی آگاهی‌بخش برای خانواده‌ها و جوانان را از جمله اقدامات مؤثر در کاهش آسیب‌های اجتماعی برشمرد.

در ادامه این نشست، مقرر شد دستگاه‌ها و مجموعه‌های فرهنگی و اجتماعی با همکاری یکدیگر، برنامه‌های آموزشی و فرهنگی متناسب با نیاز جامعه را طراحی و اجرا کنند و از ظرفیت کارشناسان و متخصصان در این زمینه بهره بگیرند.

نشست فرهنگی و اجتماعی بانوان در کتابخانه بصیرت گیان

در پایان، حاضرین به بیان دیدگاه‌ها و دغدغه‌های خود پرداختند و بر تداوم همکاری و اجرای برنامه‌های مشترک در راستای ارتقای آگاهی اجتماعی و پیشگیری از آسیب‌ها تأکید کردند.